Járműpark

strict warning: Redefining already defined constructor for class bg_eHttpClient in /chroot/home/takacstr/takacstrans.hu/html/modules/brilliant_gallery/functions.inc on line 129.

Jelenleg a következő gépjárművek találhatóak meg gépparkunkban:

  • EURO-5 típusú nyerges vontatók, ponyvás félpótkocsival („Tautliner” oldalfüggönyös, rolóponyvás félpótkocsik, 2,8 m belmagasságal)
  • 7,5 t össztömegű teherautók (szintén ponyvás felépítménnyel)
Gépparkunk kialakításánál nem csak a műszaki követelményeknek szerettünk volna megfelelni, hanem a kabinok felépítésénél a kényelmes és biztonságos munkakörnyezet megteremtését is szem előtt tartottuk.  Ez pozitívan hat gépkocsivezetőink teljesítőképességére, ezáltal is tovább fokozva szolgáltatásaink minőségét, aminek végső soron ugyancsak Önök, a partnereink élvezik hasznát. Nagy gondot fordítunk a flottánk tisztaságára. Semleges, funkcionálisan egyszerű megjelenésünkkel is biztosítjuk partnereink számára a vevőik fele mutatott professzionális fellépést.

Gépjárműveink már ma megfelelnek a jövő károsanyagkibocsájtási előírásainak, illetve modern, zajszegény motorokkal vannak felszerelve. Járműparkunk átlagos életkora alig 2 év.

 
 
TAKÁCS-TRANS KFT. H-9483 SOPRONKÖVESD KOSSUTH LAJOS U. 116. TEL/FAX: +36 99 319 645